Szállítás

Szállítási költség:

A szállítási költség bruttó 1950 Ft.

A szállítás és kézbesítés idejét minden esetben egyeztetjük a megrendelővel, egyes termékek készletről vagy személyre szabott, egyedi megrendelés alapján készülnek el, ezért minden megrendelés esetében rövidebb-hoszabb kiszállítási idővel kell számolni (maximum 2 hét), amiről folyamatosan e-mailes tájékoztatást adunk, azaz egyeztetünk minden megrendelővel. Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Felhasználó ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy elállhat a szerződéstől.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Fontos nekünk a környezet, ezért a számlát emailben küldjük a regisztrációhoz tartozó e-mailcímre. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Az adatok megadását követően Felhasználó a ”megrendelés befejezése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve a kosárnál vagy e-mailben jelezheti felénk egyéb, rendeléssel kapcsolatos kívánságát.
Felhasználó a megrendeléssel tudomásul veszi, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.