my Deer

A márka tervezője 2010 őszén költözött be egy fogtechnikus asztallal az Akácfa utcai Fogasház első emeletén található műhelyek egyikébe, ekkor még brandnév és konkrét vízió nélkül.
Fazekas Anna - Öreg néne őzikéje? Mindannyian ismerjük, olvastuk a mesét, a márka tervezőjét azonban szarvas formájában egész életében végigkísérte ennek a csodálatos erdei állatnak a szelleme. Ezen emlékekből organikusan fejlődött ki, születhetett meg az Ooh my Deer.
Kezdetben ezüst és plexi ékszerek ötvözetéből készültek a tárgyak, majd fokozatos váltással (textilékszerek) jött az autodidakta ismeretekből elinduló kapszula kollekciókkal operáló ruhamárka. 6 év kísérletezés, 7 kollekció, 4 kollaboráció, külföldi és belföldi kiállítások, design szakvásárok, örömkönnyek és megannyi tanulság után 2017-ben újra az ékszereké lett a főszerep.
 
Sarkadi Fanni, a márka tervezője, mindig a rejtett tartalmakat, láthatatlan összefüggéseket, emberi kapcsolódásokat, a személyes jellemfejlődés árnyoldalait és feloldozásait keresi egy-egy kollekcióban. Inspirációja alapját a pszichológia, a wabi-sabi, a fák titkos élete, az áltudományok, a víz fodrozódása, a nyelvújítás és az absztrakt beszélgetések adják.
Munkái, kifejezetten azok üzenete megtalálja és megszólítja vásárlóit, így mindig derüs egymásra találás egy-egy személyes ékszer átadás.